Socijalna psihologija

Drustvene mreze

Društveni mediji doveli su do sve učestalije pojave anksioznosti. Npr. pridružiti se Instagramu znači početak praćenja kako prijatelja i poznanika, tako i marke odeće i poznate ličnosti. Može se dogoditi da imate više onih koje Vi pratite, a nekolicinu koji prate Vas. Zatim krenete sa postavljanjem svojih fotografija. A onda...

Napiši komentar (0 komentara)

Kad se pitaju ljudi: „Šta daje smisao vašem životu?“, prijateljstvo je uvek u vrhu te liste. Ipak, dinamika prijateljstva je i dalje misteriozna i nemerljiva. Kao i za romantične ljubavi, i za prijateljstva se misli da se „prosto dogode“. Uvreženo je mišljenje da biramo prijatelje zbog onoga šta su oni. Ali, izgleda da ih u stvari volimo zbog načina na koji oni podržavaju ono što smo mi.

Napiši komentar (1 komentar)

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.