Individualna psihoterapija

Za psihoterapiju praktikujemo REBT (Racionalno Emotivno Bihejvioralna terapija) pristup. Zakazivanje se vrši putem e-mail adrese Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili putem telefona +381 60 4413942. Plaćanje se obavlja pre održavanja seanse. Seansa traje 50 minuta.

NAPOMENA

Molim Vas, zbog prirode našeg posla i rasporeda, da ukoliko dodje do otkazivanja ili pomeranja termina to učinite barem 24 sata pre zakazanog termina da bismo mogli da organizujemo ostale seanse. Zakazani termin na koji se ne pojavite ili ga otkažete u roku kraćem od 24 sata biće Vam naplaćen. Ukoliko Vam naši uslovi odgovaraju slobodno nam pišite u bilo koje doba dana, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku i ponuditi prvi slobodan termin.

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.