ImagePoštovani, imam 32 godine. U braku sam sa osobom koja ima 29 godina. U "zajednici" smo od 04.10.2008. godine. Problem je u tome što ona nikada nije kući. Od kako smo se uzeli, ona se vratila roditeljima, sa raznim izgovorima: ili je u pitanju posao, ili novac, ili škola, ne može da uči kod nas u stanu, ili je u pitanju nešto drugo. Od primanja imamo samo moju platu, a ona ne želi ni da traži posao. Kad je molim da se vrati, ona mi odgovara da čekam i dalje. Šta da radim? Unapred hvala.
Bojan

ImageNiste nam dali dovoljno podataka kako bi smo precizno mogli da kažemo zbog čega se vaša žena ponaša na taj način. Iz ovoga što smo saznali možemo samo da nagađamo da li je u pitanju čuvena "mržnja" između svekrve i snaje ukoliko živite zajedno sa vašim roditeljima, da li vaša žena zaista nije u stanju da uči kod vas ili je u pitanju nešto sasvim treće. Naš savet vama je da otvoreno popričate sa svojom suprugom, kažete joj sve šta vam smeta kod nje pa će Vam se ona možda i otvoriti i reći u čemu je njen pravi problem i da li su, ovo što je vaša žena navela, samo izgovori kako bi živela ponovo sa svojim roditeljima i kako bi vas napustila. Često se žene žale na svoje brakove pre svojim prijateljima koji znaju da ih saslušaju nego samim bračnim partnerima. Samo otvoreni razgovor sa njom može vas dovesti do ključa za razrešenje vašeg problema.

Comments powered by CComment

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.