ImageRođena sam u jednoj zemlji, nakon 4 godine provedene u njoj, preselila sam se u drugu koja je u to vrijeme bila zahvaćena ratom. Bila sam jako krupna osoba, volim da jedem, djeca su me zbog toga i zadirkivala u osnovnoj školi. Mijesto u kome sam živela bilo je jako malo, imala sam par simpatija iz inostranstva tako da sam jedva čekala ljeto da dođu, da ih vidim. Sa 17 godina ponovo preseljenje u novu državu sa svojim roditeljima. Kako je vrijeme odmicalo, sa otprilike 21 godinu sam se toliko zaljubila u jednog momka, to je bila ljubav na prvi pogled, upoznali smo se na izložbi pasa. On je živeo u jednom, a ja u drugom gradu. Posle par dana šetala sam svog ljubimca i moja simpatija je baš tada naišla. Od tada su počela moja maštanja, da živim sa njim, da sam mu rodila dijete, da živimo u braku, ali taj naš brak bio je horor film, počela sam non-stop da ga sanjam, da nas sanjam skupa. Sada ga se bojim i vidjeti jer ne znam kako da odreagiram u tom trenutku. Moji roditelji mi govore da ga zauvijek zaboravim.
Papaja
ImageNišta loše niste učinili zbog čega bi ste se bojali te Vaše simpatije, sve je to plod Vašeg maštanja. Umesto što maštate o njoj naš predlog bi bio da kad sledeći put sretnete tu osobu priđete i porazgovarate sa njom, kažete joj kako stvari stoje, da Vam se sviđa, da bi ste voleli da budete zajedno. Nakon toga ćete videti na čemu ste, da li će te se i dalje viđati sa njim ili što Vaši roditelji predlažu da ga zaboravite zauvek. Samo hrabro kad ga sledeći put budete sreli, bez straha, osećanja bilo kakve krivice, neka Vaša mašta postane stvarnost.

Comments powered by CComment

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.