Intervjui

Omladina

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Sve veći broj ljudi, naročito mladih, odlazi u veće gradove ili napušta državu tragajući za boljim uslovima studija i života. Studenti iz unutrašnjosti često imaju dilemu – Ostati u rodnom kraju sa bližnjima i preživljavati ili otići u velegrad i postati NEKO. Oni odvažniji i hrabriji se upute na granice države, pa istu napuste. U potrazi za boljim životom i statusom, vrlo brzo postaju upravo ono što su želeli – neko, samo jedan od mnogih, jedan koji nije ,,naš”. Ili ipak ne? Šta se događa sa ljudima koji odu iz svog rodnog grada ili države?

Napiši komentar (0 komentara)
Nasilje

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

Niko ne treba da živi u strahu od osobe sa kojom živi. Svako ima pravo da se oseća vrednim, poštovanim i sigurnim. Zato se savetuje muškarcima da koliko god im je teško ili ih je stid prijave nasilje.Zbog nedostatka svesti, programi za muške žrtve emocionalnog nasilja skoro i da ne postoje. Važno je znati da nije sramota biti žrtva. Sramota je ne preduzeti ništa kako biste zaštitili svoj život i zdravlje

Napiši komentar (4 komentara)
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Ova knjiga nastala je iz duge psihijatrijske i psihoanalitičke prakse i daje nam zanimljive odgovore o ljubavi, privlačnosti, seksualnosti, društvenim konvencijama i putu zajedničkog usavršavanja kroz brak.

Napiši komentar (0 komentara)

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU UŽIVO ILI ONLINE, E-SAVETOVANJE (email ili chat)

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.

Anketa

Da li vam se sviđa novi izgled sajta?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: