Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

ZAKAZIVANJE SEANSE UŽIVO ILI ONLINE (trajanje 50 minuta)

Zakazivanje se vrši putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. gde ćete nam ukratko opisati Vaš problem, a mi ćemo Vam zakazati termin koji Vam odgovara.

E-savetovanje

Odvija se kroz pisanu komunikaciju putem email-a ili chat-a između klijenta i psihologa/psihoterapeuta.

1 email seansa - 1 email do 1000 reči. Odgovor psihologa/psihoterapeuta takođe sadrži do 1000 reči. Rok za odgovor je 24 h od trenutka prijema e-maila. Vaše pitanje i odgovor objavljujemo uz Vašu saglasnost na sajtu pod šifrom koju nam Vi dostavljate ili koju mi izaberemo.

1 chat seansa - traje 50 minuta i nije ograničena brojem reči.

VAŽNO!Rok za odlaganje zakazane seanse je 3 sata. Ukoliko ne ispoštujete rok, seansa će se smatrati održanom, a svoj sledeći termin možete dobiti tek kada propušteni termin platite.

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU UŽIVO ILI ONLINE, E-SAVETOVANJE (email ili chat)

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.

Anketa

Da li vam se sviđa novi izgled sajta?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: