Uncategorised

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke.

Od 2009. godine pomažemo svojim klijentima da prevaziđu životne krize i unaprede kvalitet svog života sticajući nove intelektualne uvide, menjajući nezdrave emocije u zdrave i disfunkcionalna ponašanja u funkcionalna. Sve to dovodi do stvaranja novih, racionalnih, pomažućih uverenja koja menjaju stara, iracionalna i odmažuća uverenja. Takođe, klijenti stiču nove veštine koje primenjuju kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Zadovoljstvo i preporuke naših klijenata pokazatelj su našeg uspeha. Psihoterapijske usluge pružamo kako uživo tako i online. U radu koristimo REiKBT psihoterapiju.

Zakazivanje svog termina možete izvršiti putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 0604413942.

Napiši komentar (0 komentara)
strah od neuspeha

Naš um stvara netačne misli, poznate kao kognitivne distorzije, koje podgrevaju naš strah od neuspeha. Ispravljanjem ovih misli možemo smanjiti anksioznost i vratiti se na pravi put da bismo postigli ciljeve.

Napiši komentar (0 komentara)
covid19

Vaš dom sad je i kancelarija, i škola, i teretana, i mesto za opuštanje. Zato je više nego ikada ranije važno da postavite zdrave granice sa ukućanima i iskreno razgovarate kako ne biste jedni druge ometali. Budite fleksibilniji i ne očekujte previše od drugih. Zanemarite društvene mreže i ne dozvolite da vas isfrustriraju oni koji ovo vreme koriste za rad na sebi. Oduprite se tom pritisku i prilagodite očekivanja u skladu sa onim što vas opterećuje.

Napiši komentar (0 komentara)
favorizovanje dece

Roditelji to negiraju, ali zaista prave razliku. Iako nesvesno, najčešće se favorizuje dete koje je posebno nadareno i koje se ponaša bolje od braće i sestara. Ali to ostavlja posledice i na jedne i na druge, pa se trudite da imate iste kriterijume i odnos prema deci. Suparništvo među decom nekada ostaje i do kraja života. Dete koje se zapostavlja raste u osobu sklonu agresiji.

Napiši komentar (0 komentara)
selfi

Selfiji su slike na kojima slikate sami sebe i označene su sa #selfie ili samo #me. One se postavljaju na društvenim mrežama kao što su Facebook ili Instagram i češće ih postavljaju žene. Kako je broj i intenzitet selfija rastao, to je i ovaj fenomen počeo da privlači pažnju. U našem globalno 24/7 povezanom svetu sve što privuče pažnju, o tome se priča.

Napiši komentar (1 komentar)

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO ILI ONLINE); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.