Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

 

polne razlike i sličnosti

Nedavno je u izdanju Sinapsa edicije iz Beograda objavljeno originalno i obuhvatno naučno delo pod nazivom "Psihologija polnih razlika i sličnosti", prvo tog tipa na našim prostorima.

Sadržaj: Istraživanja polnih razlika - predmet i problemi; Biološke osnove pola; Rodni identitet i seksualna orijentacija; Objašnjenja porekla polnih razlika i sličnosti; Pol, ličnost i emocionalnost; Pol i self-koncpet; Pol i socijalno ponašanje i Seksualno ponašanje.

Autori publikacije: prof. dr Dušanka Mitrović i doc. dr Aleksandra Trogrlić (profesori sa Odseka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu)
Recenzenti: prof. dr Snežana Stojiljković, prof. dr Dušanka Lazarević i dr Bojan Todosijević
Delove knjige možete pogledati na našem sajtu

Prilog o knjizi možete pogledati u snimku televizijske emisije nedeljnog magazina "Metropolis" (Redakcija za kulturu i umetnost, Radio-televizija Srbije) emitovane 12.3.2015. godine (Link)
SINAPSA EDICIJE d.o.o.
Adresa: Kopernikova 6, 11108 Beograd, PAK 136813
Tel-faks: 381 (11) 329 20 53 tel: 329 11 73, mob: 062 27 22 80
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WEB: http://www.sinapsaedicije.rs

Comments powered by CComment

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU UŽIVO ILI ONLINE, E-SAVETOVANJE (email ili chat)

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.

Anketa

Da li vam se sviđa novi izgled sajta?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: