kako pomoci detetu...

More
10 years 1 month ago #78 by sanja70
Ne znam kako da pomognem detetu mog muza,tj njemu sam maceha,ja i moj muz smo nagluvi,a sin je cujuca osoba.Ima 11g,ide u 6 razred,bio je dobar ucenik,nego sada,druzi se sa losim drustvom,ne uci,a laze tatu da je uradio domace zadatke,da je naucio,da ima dobre ocene,ne znam zasto mu to radi,medjutim kad je bio kod skolskog pedagoga da vidi kakve ocene ima,sve lose!
Sa mnom je onako,nego dobar odnos,zamislite,meni kaze sin da se ne mesam u njegov zivot..te reci me je uvredilo...Njemu je sve lako jer smo mi nagluvi,nas koriste bez razloga...
Iskreno zelim da mu pomognem,da bude bolji covek,da ima discipline,postovanja prema nama i drugima,a ne slusa. Ne vredi ga grditi,ni tuci zbog njegovog ponasanja.

Sta da radim,zelim da budem dobra maceha prema njemu,da se slazemo lepo... :(

Please Prijava to join the conversation.

More
9 years 7 months ago #115 by stojiljkovic
Replied by stojiljkovic on topic kako pomoci detetu...
savetujte se sa skolskim pedagogom i psihologom.

Please Prijava to join the conversation.

Time to create page: 0.103 seconds

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.

Anketa

Da li vam se sviđa novi izgled sajta?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: