Udaja i promena prezimena

More
11 years 3 months ago - 11 years 3 months ago #33 by admin
Da li ste za uzimanje muzevog prezimena prilikom udaje? Neke devojke/zene zadrzavaju svoje prezime, kazu da je to deo njih, da su odrasle s tim prezimenom i da uzimanje muzevog prezimena znaci biti neka vrsta "vlasnistva", druge uzimaju prezime, kazu da zavrsavaju jedan i pocinju novi period zivota, time dokazuju da ga vole i da je to deo tradicije, naravno tu su i one trece koje na svoje prezime dodaju muzevo. Kako Vi stojite s tim? Jel' mislite uzeti muzevo ili ste ga vec uzele ili ste ipak za zadrzavanje svojeg ili mozda oba?
Last edit: 11 years 3 months ago by admin.

Please Prijava to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #61 by MimyNole
Replied by MimyNole on topic Udaja i promena prezimena
Ja se necu udavati jos dugo, nadam se, ali kad se budem udala zadrzacu svoje prezime...najverovatnije... :)

Please Prijava to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #73 by Anchy
Replied by Anchy on topic Udaja i promena prezimena
meni je totalna glupost ta promena prezimena...nekako ceo zivot sam neko i sad od jednom menjam svoj identitet i vise nisam ja, nego neko drugi...a to da li uzimam prezime ili zadrzavam svoje ne dokazuje moja osecanja, postoji toliki broj rasturenih brakova gde je zena uzela prezime i toliki broj srecnih gde zena nije uzela..ja bih iskreno volela da zadrzim svoje, ali nikad se ne zna...ljubav je izmedju ostalog i nepredvidiva ;)

Please Prijava to join the conversation.

More
10 years 11 months ago #75 by MimyNole
Replied by MimyNole on topic Udaja i promena prezimena
Apsolutno se slazem :)

Please Prijava to join the conversation.

Time to create page: 0.165 seconds

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO, ONLINE ILI CHAT); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.