Prisustvovanje porodjaju

More
11 years 5 months ago #37 by admin
Ono u cemu nijedan muskarac ne moze da zameni svoju izabranicu jeste radjanje dece. Ali, on ipak moze da bude kraj nje sve vreme kao i prilikom samog cina radjanja deteta. Verovatno sve zene smatraju da je prisustvo oca na porodjaju sasvim normalna stvar, odnosno nesto sto bi trebalo da se podrazumeva. Vase misljenje?

Please Prijava to join the conversation.

More
8 years 8 months ago - 8 years 8 months ago #237 by zzuckeyy
Replied by zzuckeyy on topic Prisustvovanje porodjaju
Bas danas sam o tome diskutovala sa sestrom!
Nisu svi isti, pa se ne moze predvideti reakcija muskarca na takvo iskustvo, ipak verujem da bi svakom muskarcu prisustvovanje porodjaju bilo jako potresno.
Dobra stvar je to sto bi nakon tog iskustva vise postovali zenu, a lose je to sto bi im bilo potrebno neko vreme (duze ili krace) da se oporave od onog sto su videli.... hahahaha
:woohoo:
Kada bude dosao trenutak da o tome odlucujem, ako odluka bude zavisila samo od mene, ne znam... mislim da cu ipak kroz sve to proci sama.
Last edit: 8 years 8 months ago by zzuckeyy.

Please Prijava to join the conversation.

Time to create page: 0.316 seconds

Pretraga

ZAKAŽITE SEANSU (UŽIVO, ONLINE ILI CHAT); POSTAVITE PITANJE PUTEM EMAIL-A

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.