Pedagoška psihologija

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna

U srednjoj školi "Mihailo Petrović - Alas" u Ugljeviku, u Bosni i Hercegovini nedavno je sprovedeno istraživanje o tome koja sredstva motivacije najbolje utiču na poboljšanje školskog učenja. Dobijeni su sledeći rezultati.

 

Napiši komentar (0 komentara)

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
Napredovanje u toku učenja, utvrđeno bilo kojom od navedenih metoda, može se grafički predstaviti jednom krivom linijom. Takva jedna kriva na vidan način predstavlja kako napreduje učenje kroz izvestan period vremena.

Napiši komentar (0 komentara)

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
ImageU većini slučajeva učenja kod čoveka, naročito u slučajevima učenja složenih radnji, retko se dolazi do stupnja koji se ne bi mogao prevazići. Postignuti uspesi u tim slučajevima su uvek manje ili više relativni.

Napiši komentar (0 komentara)

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
ImageUčenje je menjanje individue. Do bliže odredbe učenja kao menjanja može se doći ako se ono protivstavi nekim drugim vrstama menjanja individue. Takvo drugačije menjanje je sazrevanje.

Napiši komentar (1 komentar)

Pretraga

ZAKAŽITE KONSULTACIJU

 

 

 

Psihologija Online

Ovaj web-portal bavi se prevashodno psihologijom. Kao takav namenjen je psiholozima, studentima psihologije, ali i svim ljubiteljima psihologije i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne informacije, odgovori i pomoć iz svih oblasti psihologije kao nauke. Dovoljno je da nas kontaktirate. Misija našeg sajta jeste da, kroz ponuđene tekstove, svim posetiocima pruži znanja i konkretne savete u različitim oblastima svakodnevnog funkcionisanja.

Anketa

Da li vam se sviđa novi izgled sajta?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: